Informatie over de training

Op 24 oktober starten we met de training progressiegericht leidinggeven, waaraan je deelneemt. Wij zijn Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, ontwikkelaars van de progressiegerichte benadering.

De training vindt plaats op het bestuurskantoor op de Middenmolenlaan 68A, 2807 EC Gouda (naast basisschool ‘t Palet) en bestaat uit twee sessies:

  •  24 oktober 9.30-12.00 door Coert Visser
  • 7 november 9.00-11.30 door Gwenda Schlundt Bodien

Online leeromgeving

We gebruiken deze online leeromgeving ter ondersteuning bij de training. In deze omgeving kun je suggesties, video’s, podcasts en quizzen vinden die aansluiten bij wat er in de trainingssessies aan bod komt. Ook gebruiken we deze leeromgeving om te inventariseren wat de leerbehoeften van de deelnemers zijn en op basis daarvan bereiden we de trainingssessies verder voor.

Boeken en materialen

Op de eerste sessie ontvang je het Handboek Progressiegericht Leidinggeven en alle overige trainingsmaterialen, zoals een progressieboekje en de handout.

Individuele ondersteuning

Iedere deelnemer kan gebruik maken van een individuele zoom-sessie van een half uur, waarin we hulp en ondersteuning bieden bij het voorbereiden van ontwikkelgesprekken en het oefenen van lastige gesprekssituaties. We plannen deze online sessie naar behoefte en in overleg met de deelnemer in.

Graag tot binnenkort!

Coert Visser 0622523183

Gwenda Schlundt Bodien 0629182949

 

 

U komt in aanmerking voor de ZZP-korting (van 15%) als u:

  • ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) bent
  • de training privé betaalt
"In intervisie, coaching en training heb ik allerlei elementen toegepast met positief effect: het werkt echt."
- Reinier