Informatie over de training

Op 5 september 2022 start de Training Progressiegericht Leidinggeven, waarvoor je je hebt aangemeld. Van harte welkom bij Centrum Progressiegericht Werken!

In deze vierdaagse training, die gegeven wordt door Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser, ga je actief aan de slag en worden theorie, zien hoe het werkt door cases van de trainers en zelf oefenen afgewisseld. Je leert om het onderscheid tussen sturen en helpen te herkennen en benutten, medewerkers en collega’s constructief te bejegenen en feedback te geven, ook in lastige gesprekssituaties, effectief om te gaan met tegenwerpingen en steeds gericht te blijven op het realiseren van de gewenste resultaten. Ook leer je de progressiegerichte stuurtechnieken toe te passen in teamsituaties.

De trainingsdagen zijn op 5 september, 28 september, 3 november en 25 november 2022, starten om 10 uur en eindigen om 16 uur met een break voor de lunch. De training vindt plaats via Zoom en je ontvangt de Zoomuitnodiging voorafgaand aan elke trainingsdag.

Wij verheugen ons er op je binnenkort te zien. Graag tot de eerste trainingsdag!

Met vriendelijke groet,
Centrum Progressiegericht Werken
Gwenda Schlundt Bodien: 06-29182949 en Coert Visser: 06-22523183

U komt in aanmerking voor de ZZP-korting (van 15%) als u:

  • ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) bent
  • de training privé betaalt
"Dank voor de training, ik heb er veel aan gehad en is mooi toepasbaar in mijn functie!"
- Marina