Informatie over de training

Op 19 januari 2023 start de Training Progressiegericht Leidinggeven, waarvoor je je hebt aangemeld. Van harte welkom bij Centrum Progressiegericht Werken!

In deze training, die gegeven wordt door Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser, ga je actief aan de slag en worden theorie, zien hoe het werkt door cases van de trainers en zelf oefenen afgewisseld. Je leert om het onderscheid tussen sturen en helpen te herkennen en benutten, medewerkers en collega’s constructief te bejegenen en feedback te geven, ook in lastige gesprekssituaties, effectief om te gaan met tegenwerpingen en steeds gericht te blijven op het realiseren van de gewenste resultaten. Ook leer je de progressiegerichte stuurtechnieken toe te passen in teamsituaties.

De trainingssessies zijn op 30 maart, 25 april, 25 mei, 20 juni en 6 juli middag 13.00-16.30 uur. De locatie is Centrum Progressiegericht Werken is Lange Dreef 15 te Vianen.

Namen en adressen van de overige deelnemers ontvang je tijdens de eerste trainingssessie, evenals de trainingsmaterialen.

Wij verheugen ons er op je binnenkort te zien. Graag tot de eerste trainingssessie!

Met vriendelijke groet,
Gwenda Schlundt Bodien: 06-29182949 en Coert Visser: 06-22523183

Centrum Progressiegericht Werken
Gebouw Le Palmier
Lange Dreef 15
4131 NJ Vianen

Bereikbaarheid met de auto
Lange Dreef 15 ligt dichtbij zowel de A2 als de A27. Neem op de A2 afslag 11 Vianen/Hagestein of op de A27 afslag 27 Hagestein
Voor het gebouw Le Palmier zijn plekken voor bezoekers en op het grote parkeerterrein zijn meerdere parkeerplekken bestemd voor het gebouw van Le Palmier. Centrum voor Progressiegericht Werken gevestigd is op de begane grond.

Bereikbaarheid met OV
Vanaf Utrecht Centraal, rijden er verschillende bussen richting Vianen, deze vertrekken meerdere malen per uur. Uitstaphalte: Lange Dreef. Loop linksaf richting het viaduct, sla net voor het viaduct rechtsaf een groot parkeerterrein op. Houd hier rechts aan en loop vervolgens de eerste straat rechts in. Aan de overzijde zie je het gebouw Le Palmier waar Centrum voor Progressiegericht Werken gevestigd is op de begane grond. Ook kun je vanaf het busstation bij het Van der Valk hotel OV-fietsen huren. Het is dan 10 minuten fietsen naar De Lange Dreef.

 

U komt in aanmerking voor de ZZP-korting (van 15%) als u:

  • ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) bent
  • de training privé betaalt
"De progressiegerichte gesprekstechnieken die ik bij jullie heb geleerd geven mij het vertrouwen dat ik er, hoe lastig de situatie ook is, wel goed uit kan komen."
- Ellen