Informatie over de training

Op 29 november 2022 start de Training Progressiegericht Werken, waarvoor je je hebt aangemeld. Van harte welkom bij Centrum Progressiegericht Werken!

De training is bedoeld voor onder andere coaches, teamcoaches, docenten, adviseurs en trainers die progressie willen bereiken met hun cliënten en studenten en die de progressiegerichte interventies (zoals groeimindsetinterventies, schaalvragen, de cirkeltechniek, indirecte procescomplimenten, vragen naar eerdere successen enzovoorts) steeds preciezer en grondiger in de vingers willen leren krijgen. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Door deelname aan de training doe je als cursist veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden zoals de groeimindsettheorie, de zelfdeterminatietheorie, het progressieprincipe en de-zeven-stappen-aanpak van CPW. Gedurende zes trainingsdagen ga je aan de slag met de progressiegerichte technieken in uw eigen werksituaties. Je krijgt veel gelegenheid om te oefenen met uw eigen cases en op de trainers.

Door de zes intensieve sessies wordt uw progressiegerichte repertoire steeds uitgebreider en gaan uw interventies steeds scherper en vloeiender worden. Deelnemers leren hoe ze de progressiegerichte interventies bij diverse interacties en in diverse contexten (één op één context, groepen, teams) soepel toe te passen. De training is bedoeld voor professionals die progressiegericht werken interessant vinden en er steeds beter in willen worden.

De trainingssessies zijn op 29 november, 21 december 2022 en 17 januari, 9 februari, 22 februari en 13 maart 2023 (sessie 4 is online) en starten om 13.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Alle vijf de fysieke sessies vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, Lange Dreef 15, Vianen. De online trainingsdag vindt plaats via Zoom.

Op de eerste trainingssessie ontvang je de trainingsmaterialen en de boeken die bij deze training horen. Wij verheugen ons er op je binnenkort te zien. Graag tot de eerste trainingsdag! Met vriendelijke groet,

Gwenda Schlundt Bodien: 06-29182949 en Coert Visser: 06-22523183

Centrum Progressiegericht Werken Gebouw Le Palmier Lange Dreef 15 4131 NJ Vianen

Bereikbaarheid met de auto Lange Dreef 15 ligt dichtbij zowel de A2 als de A27. Neem op de A2 afslag 11 Vianen/Hagestein of op de A27 afslag 27 Hagestein

Er zijn vier mogelijkheden om te parkeren.

  1. Voor het gebouw Le Palmier zijn plekken voor bezoekers.
  2. Op het grote parkeerterrein zijn meerdere parkeerplekken bestemd voor het gebouw van Le Palmier. Wanneer je het parkeerterrein oprijdt neem je de uiterst linkerkant. Ongeveer halverwege zie je links parkeerbordjes van Le Palmier. Er zijn ook twee plekken voor Le Palmier halverwege de middelste baan van het parkeerterrein. Wandel over het parkeerterrein naar het pleintje van De Lange Dreef en het gebouw Le Palmier ligt aan de overzijde. Centrum voor Progressiegericht Werken is gevestigd op de begane grond.
  3. Op de Korte Dreef is gratis parkeergelegenheid aan weerszijden van de straat. Wandel door het tunneltje onder de parkeergarage, sla linksaf en je ziet het gebouw Le Palmier waar Centrum voor Progressiegericht Werken gevestigd is op de begane grond.
  4. Op de Ir. Ds. Tuijnmanweg is gratis parkeergelegenheid aan de straat. Steek na het parkeren de weg over. Loop linksaf richting het viaduct, sla net voor het viaduct rechtsaf een groot parkeerterrein op. Houd hier rechts aan en loop vervolgens de eerste straat rechts in. Aan de overzijde zie je het gebouw Le Palmier waar Centrum voor Progressiegericht Werken gevestigd is op de begane grond.

Bereikbaarheid met OV Vanaf Utrecht Centraal, rijden er verschillende bussen richting Vianen, deze vertrekken meerdere malen per uur. Er zijn OV-fietsen bij de bushalte bij het Van der Valkhotel Vianen.

Wanneer je uitstapt bij bushalte Lange Dreef, loop je richting het viaduct, sla net voor het viaduct rechtsaf een groot parkeerterrein op. Houd hier rechts aan en loop vervolgens de eerste straat rechts in. Aan de overzijde zie je het gebouw Le Palmier waar Centrum voor Progressiegericht Werken gevestigd is op de begane grond.

U komt in aanmerking voor de ZZP-korting (van 15%) als u:

  • ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) bent
  • de training privé betaalt
'Mijn collega's vinden de gesprekken met mij veel prettiger nu ik positieve formuleringen gebruik. Ook thuis merk ik het verschil, in gesprekken met mijn vrouw en pubers.'
- Gerben